sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Lyhyt aurinkoinen hetki

IMG_4203
IMG_4211
IMG_4192
IMG_4198
river
IMG_4208 IMG_4207

Eka viikko koulussa ohi ja huhhuh! Kiirettä pitää. Ekat tän vuoden pistot on tehty ja kokeet on edessä päin. Alotin autokoulunkin 2 viikkoa sitten ja senkin takia on jonkun verran kiirettä. Mitä ilmoihin tulee... On ollu aika pilvistä, lukuun ottamatta niitä muutamaa kaunista päivää tällä viikolla, jolloin istuin koulussa.

Nää kuvat on kuitenkin otettu silloin aurinkoisena päivänä tai noh.. hetkenä. Lähdin yhtenä viikonloppuna ulos kuvaamaan kun näin auringon paistavan. Puin kaikki vaatteet päälle ja nappasin kameran mukaan. Kävelin vähän matkaa kotoa ja näin isot pilvet mun edessä, jotka oli menossa auringon eteen. Kuitenkin ilma oli tosi kaunis ja lämpötila oli nollan alapuolella, joten oli ihanteelliset säät kuvata. Ei liian kylmä kameralle.

Kuvattavat alkaa kyllä  ihan selkeästi loppumaan ja varsinkin kun on kova kiire. Pääsen koulusta melkein joka päivä neljältä ja sen takia ulkona tulee pimeää heti kotiin päästyäni. Joten on tosi vaikeeta etsiä kuvattavaa sisältä. Ulkona on kyllä kaunista ja lumi kimaltelee, mutta jotenkin en löydä siitä semmosta inspiraatiota, mitä löydän esim. ei lumisesta kelistä.

Huomasin myös samalla, että mun pitäis varmaan puhdistaa mun kameran kenno. Varsinkin noissa macro kuvissa näkyy selkeästi noi pilkut tuolla taustalla. En vaan yhtään tiedä missä semmosen voisi puhdistaa, kun itse ei oiken uskalla, ettei vaan kamera mene rikki 😄

Toivottavasti piditte tästä postauksesta ! :)

Onko teillä erityisen kiire?

2 kommenttia:

  1. Kotonakin voi puhdistaa kameraa jonkin verran. Käy kameraliikkeessä kysymässä puhdistusvälineet, eivät ole kalliita. Pahimmat liat toki joutuu puhdistuttamaan ammattilaisilla ja tekee tosiaan ihmeitä kuville. Harmi vain se on aika hintavaa varsinkin jos ovjektiiveja on paljon.
    Kivoja kuvia sinulla liasta huolimatta!
    Tie pohjoiseen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja jepp, niin oon kuullu. En vaan oikeesti uskalla koskea siihen kameran ns. sydämmeen :D Pitääkin käydä tällä viikolla kysymyssä ! Kiitos vinkeistä! :)

      Poista

KEVÄT 2019

  HELSINKI     Eli alotan tästä Helsinki-Tallinna reissusta. En paljoa kuvia valitettavasti ottanut, sillä en halunnut kannella kam...