lauantai 6. tammikuuta 2018

"Tänään ei kuvata!"

IMG_3958 IMG_3964 IMG_3967 IMG_3950 IMG_3953 IMG_3973 IMG_3977 IMG_3975

Päätin vahvasti, että en kuvaa pariin viikkoon."Pidän kameravapaan loman, ja en ota kameraa esille." Toisin kävi. Ylhäällä otetut kuvat on tulosta tästä. Mulla oli ajatuksena ottaa meidän parvekkeella parit kuvat. Otin siinä sitten kuvia noista kasveista mitä siellä parvekkeella oli ja tietenkin otin kaikista muistakin tavaroista. 

Ulkona oli niin kaunis ilma ja halusin vaan hyödyntää sitä menemättä ulos. Ajattelin että meidän parveketta ei lasketa ulosmenemiseksi. Auringon valo tulee niin kauniisti sinne meidän parvekkeelle ja kuviin tulee niin kiva tausta.

Yleensä kun lähden kuvaamaan, mulla ei ole mitään ideaa mitä tulen kuvaamaan tai mitä haluisin kuvata. Yleensä mulla tulee niillä kuvaamismatkoilla ideoita ja saan inspiraatiota koko luonnosta. Joskus ei sitä inspiraatiota synny edes niillä kuvaamismatkoilla. Se riippuu monista tekijöistä, esim. säästä. Sen takia haluisin joskus koittaa Fine artin kuvaamista ja muokkaamista, jossa oikeesti täytyy vähän miettiä mitä tekee ja mitä kuvaa.

Mulle ei valitettavasti näiden kuvaamiset riittäneet ja päätinkin mennä ulos. Seuraavassa postauksessa tulee toinen osa tästä samasta päivästä.


Kiitos ihanista lukemisista ! ❤

6 kommenttia:

 1. Todella kauniit kuvat, ja tuttu tunne tuo " en kuvaa hetkeen " :D

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja jotenkin ihanaa etten ole ainoa tän asian kanssa :D ❤

   Poista

Lina 2018

Saan varmaan vihdoinkin tehtyä jonkunlaisen postauksen tänne blogiin! Oon niin pitkään jo halu...

Popular Posts