perjantai 29. joulukuuta 2017

Joulu 2017

IMG_4259
IMG_4263
IMG_4297
IMG_4294
IMG_4298 IMG_4276 IMG_4314 IMG_4264IMG_4274IMG_4339IMG_4329IMG_4331

Joulu tuli ja meni. Oli ihana joulu taas kerran ja ite tykkään aina kuvata kaikenlaisia joulu koristeita ja varsinkin joulu pöytää, jonka äiti aina hienosti laittaa. Mun joulu alkoi jo oikeestaan lauantaista, kun mun isovanhemmat tuli jouluksi ja sillon kävin koiran kanssa vaan ottamassa pari kuvaa pihalla.
Kaikki muut kuvat on otettu jouluaattona.

Meillä oli ihan perusmeininki jouluna, joululaulut soi ja ruokaa syötiin enemmän kun tarpeeks. Valvottiin myöhään ja syötiin paljon suklaata mitä meille kerty aika paljon joulukuunaikana. Illalla avattiin lahjat ja itse sain ulkosen kovalevyn, monkeybodin, ja pyjaman. Kaikki tulee kyllä niin tarpeeseen ja olin niin ilonen mun joululahjoista. Koko joulusta pitää aina kiittää vanhempia, kun ne tekee kaikkensa että joulu on kaikille mahdollisimman paras.

Jouluna ulkona sää oli aivan mieletön! Aurinko paistoi ja valkoinen joulu. Teki niin mieli mennä ulos kuvaamaan, mutta periaatteesta en mennyt. Pidin seuraa mun isovanhemmille ja tein muita joulupuuhia. Tänä vuonna piti ottaa oikeen toditeeksi kuvia, että oli valkoinen joulu, ettei tuu sanotuks että valkosta joulua ei oo ollut moneen vuoteen.  😃

Mulla on viellä monta postausta tältä vuodelta postattavana, mutta uskon että tulen postaamaan uudenvuoden postauksen ennen niitä. Yritän jotakin raketti kuvia saada tänä vuonna mulla on kyllä varasuunnitelma, jos en niitä saa hehee.  Ois kyll niin kiva jos tänävuonna vois leikkiä sadetikuilla ja saada muutama kuva siitäkin. Pitääkin kattoo oisko niitä pitkiä sädetikkuja.


Mites teidän joulu meni?

12 kommenttia:

  1. Sun kuvat on aina todella kauniita. Niistä näkyy se sun kädenjälki, hyvällä tavalla vaan. Mun joulu meni kans niissä perustunnelmissa. Aamulla kävimme hautausmaalla ja pulkkamäessä. Sitten oli riisipuuro, ja parin tunnin päästä pukki toi lahjat. Mäkin sain ulkoisen kovalevvyn ja (melkein saman) gorillabodin. Kamerajuttuja :). Illalla oli vielä jouluruoka ja joulusauna.

    Täälläkin oli valkoinen joulu. Ihan mahtavaa että kerrankin lunta oli ihan kunnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! ❤ Ja ihanalta joululta kuulostaa, teilläkin melkein sama ohjelma kuin meillä täällä :D! Hyvää loppuvuotta ! :)

      Poista
  2. Oih kuinka kauniita kuvia sä otatkaan! ♥ Oli kyllä ihanaa, kun pitkästä aikaa oli valkoinen joulu! :)

    VastaaPoista
  3. Toi viimeisen kuvan suklaa on aivan ihanaa! ♥ Aivan ihania kuvia jälleen!

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ehdottomasti mun suosikki joulusuklaata ! :D Ja kiitos tosi paljon ! ❤

      Poista
  4. Todella upeita kuvia (jälleen)!!! Joulu meni ja sinne se meni. Tuntuu et se kesti ihan pienen hetken ja sit olikin jo uusi vuosi.

    vinuski.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon !:) ❤ Ja jepp ihan sairaan nopeesti meni ja tuntuu että nää päivät menee muutenkin tosi nopeesti :D

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

KEVÄT 2019

  HELSINKI     Eli alotan tästä Helsinki-Tallinna reissusta. En paljoa kuvia valitettavasti ottanut, sillä en halunnut kannella kam...