sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Kamera mukaan ja lumisateeseen

IMG_3479 IMG_3493
IMG_3505
IMG_3513
IMG_3499

Lunta on saatu lähiaikoina täällä etelässä aika runsaasti, mutta valitettavasti kaikki lumet on sulanut pois melkein heti seuraavana päivänä. Mutta yhtenä aamuna sato niin kauniisti lunta että otin kameran äkkia mukaan ja lähdin pihalle. Aikaa ei oo hukattavissa kun puhutaan näistä keleistä.

Lähdin vaan kameran kanssa ja mulla oli tarkoitus mennä kouluun siitä suoraan. Otin pari kuvaa ja toisessa kädessä mulla oli sateenvarjo mun kamera ei valitettavasti ole sää suojattu... Oli aika vaikeeta pitää molempia käsissä yhtä aikaa varsinkin kun tuuli ei ollut mitään pientä. Välillä sateen varjo kääntyili ympäri ja muutenkin kädet tärisi kylmyydestä. Oli kyllä tosiaan aika raaka ilma.

Koulupäivän jälkeen en malttanut odottaa että pääsen kotiin näitä editoimaan, sillä kun siitä pienestä kameran näytöstä näitä kuvia katselee, ei hirveästi viellä nää mitä oikeasti on ottanut. Kun näin nämä sitten koneella, ajattelin : " Tää ei tosiaan oo vika kerta kun lähen lumisateeseen kuvaamaan ". Toi lumi näyttää niin ihanalta noissa kuvissa. Vaikeuksista huolimatta kuvat onnistu tosi hyvin.

Mulla on ollut nyt lähiaikoina vähän vaikeuksia löytää valokuvattavaa ulkoa. Nuo pilviset säät ei oo oikeen ideaalisia mun omaan makuun. Silti niistä on pakko jotenkin selvitä. On tosi vaikeeta löytää kuvattavaa, kun tuntuu että kaikki paikat kierrelty ja kaikki kohteet kuvattu.

Nyt haluan taas väliin kiittää teijän aivan mahtavaa tukea! Kiitos kommenteista ja katseluista ❤


Ootteko koittanut ottaa kuvia lumisateessa? :)

8 kommenttia:

  1. Olen yrittänyt mutta kaikki kuvat olivat tärähtäneet :D Mutta yleensä niistä tulee ihan kivoja. Sinulla on ainakin hienosti onnistuneet kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp jalustalla on helpompi ottaa näitä kuvia jos semmoisen omistaa :D Itse en semmoista omista mutta silti aina saa jotain aikaseksi :D Ja kiitos !❤

      Poista
  2. Ihan todella upeita kuvia <3!! WoW <3

    http://nea-amalia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. NIIIIN upeita kuvia! Siis jäin lähes kaikkia oikein hetkeksi tuijottamaan! :) Muistan täällä sun blogissa joskus aikaisemminkin vierailleeni, mutta sitten hukkasin tämän! Nyt onneksi tallensin tämän talteen, ei pääse häviksiin enää jatkosssa!
    Ja hei! Jos joskus suuntaat Tampereen suuntaan, ja kaipaat asukuva kaveria, niin täällä olisi yksi innokas! :)
    Ihanaa joulua! ♥

    www.hennam.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ihanaa että tykkäät :) ❤
      Ja todellakin voisin joskus :)! Rupesin myös sunkin blogia seuraamaan kun näytti niin ihanalta !

      Samoin ihanaa joulua ja uuttavuotta!❤

      Poista
  4. Ihania kuvia :) Kyllä toi sateessa kun sateessa kuvaaminen on multa vähän jäänyt väliin, kun ei uskalla kameraa kastella vaikka varmaan pitäis ottaa riski ja lähteä uloos vaikka sataiskin.
    Aurinkoa kyllä kaivattais myös tänne itään.

    vinuski.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! ❤ Joo, joskus on ongelmaa kun lähtee lumisateella ulos ja se lumi tuppaa sulamaan siihen kameran päälle. Sen takia oon nyt tottunut pitämään sateenvarjoa mukana lumisateessa. Joskus tuntuu että muut kattelee vähän hulluna :D Mutta mitäpä sitä ei tekis hyvien kuvien eteen!
      :)

      Poista

KEVÄT 2019

  HELSINKI     Eli alotan tästä Helsinki-Tallinna reissusta. En paljoa kuvia valitettavasti ottanut, sillä en halunnut kannella kam...