lauantai 9. joulukuuta 2017

Lunta ja Riina

IMG_3379
IMG_3382
IMG_3386
IMG_3399
IMG_3405
IMG_3407
IMG_3435
IMG_3436


Taas vähän potretti kuvia tänne blogiin. Ite ajattelin että näitäkin pitää välillä vähän saada tänne ettei tulis niin luontopainotteista ja itse asiassa jotkut teistä oli näitä toivonut, joten :)! Taas kerran kuvasin mun vakimallia ja hyvää ystävää Riinaa. Riina on ihan älyttömän hyvä malli ja muutenkin meijän yhteistyö on aina niin mahtavaa, että on ilo valokuvata Riinan kanssa.

Tiistaina 21.11 satoi lunta paljon ja oikeestaan tiedettiin että lumi sulaa seuraavan perjantaina. Laitoin sit Riinalle et lähtiskö se ottaa talvisii potretti kuvia. Ei mennyt kauaa kun tuli viesti että juu tulen. Olin koulussa ja katselin koko päivän ulosikkunasta ettei lumisade muutu vesisateeksi. Me varmaan kaikki tiedetään että ilmat on täällä etelä-suomessa aika arvaamattomat. Lumi sade kyllä loppui kun päästiin meille, mutta lumi säilyi maassa.

Otin vaan nopeesti kameran mukaan mun pöydältä en ees kattonut akku tilannetta...Joka oli vähän huono :D Sitten vaan ekoja kuvia ottamaan, ennen kun tulee liian pimeää. Voin sanoa että ilma oli kylmentynyt illan takia aika paljon ja Riinan pukeutuminen ei ollut mistään lämpimästä päästä. Mutta hyvin siitä selvittiin, ainakin ilman flunssaa. Isot kiitokset tietenkin Riinalle taas ! Mentiin tosi lähelle mun kotia, että nopeesti Riina pääsee lämmittelemään.

Halusin editoinilla säilyttää semmosen kylmän lookin ja samalla halusin aika luonnolliset värit. Muutin vaan vähän kontrastia, väriä, ja käyrien avulla nostin valosuutta ja lisäsin vähän varjoja. Mitään muita en oikeestaan tehnyt

Tein muuten varmaan viikko sitten, tai pari viikkoa sitten viikot menee niin nopeesti nykyään ei pysy mukana Instagram tilin muotokuville ja sen löytään tän blogin nimellä ellanakuvat.

Kiitos ihanista katseluista ja kommenteista!

Muistatteko aina tarkastaa teidän kameran akku tilanteen? 😃








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KEVÄT 2019

  HELSINKI     Eli alotan tästä Helsinki-Tallinna reissusta. En paljoa kuvia valitettavasti ottanut, sillä en halunnut kannella kam...