sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Päivitys Lightroomiin + Kuulumisia




IMG_0615-2 IMG_0788-2 IMG_0796 IMG_0970 IMG_0938 IMG_0916-2

Hei ! Mulla on ollut aikas kiire siitä kun viimeksi tein postausta. Aikalailla kokeita on ollut ja muutenkin elämä on mennyt niin vikkelää vauhtia että ihan ei pysy aina mukana. 
Myös harmillisesti melkein luonto on jo kuollut, mutta se tuo omia hienoja valokuvattavia (esim. vaahteranlehdet ja muut lehdet). Niinkun varmaan kuvista näkee että, kuvia voi mennä ottamaan ihan ihmisten aikoihin ja silti on pimeää. 
Mun hyvä ystävä Riinan kädet näkyy tuossa yhdessä kuvassa, Ja oikeestaan Riina on mun seurana ja inspiraation antajana välillä kuvaus reissuissa :) Ollaan sitten ihan yhdessä pistetty päät yhteen ja katsottu että mitäköhän seuraavaksi vois tehdä. Ja sitten kuvan otto hetkellä molemmat pidättää hengitystä ja katsotaan että tuleeko hyviä otoksia.

Mutta nyt kerron vähän tästä lightroomista.

Eli siis kaikkihan alko tosta lightroomin kokeilu viikosta, minkä aattelin ottaa. Rupesin siinä sitten sitä lightroomia käyttämään ja arvatkaapas mitä, voin sanoa että olihan se rakkautta ensisilmäyksellä. Sen jälkeen kun kuviani rupesin muokkaamaan siinä taivaallisessa ohjelmassa, tajusin miten paljon oikeasti valokuvan jälkikäsittely vaikuttaa kuvaan. 
Sitten lopullisesti ajattelin vaihtaa tähän sovellukseen. 
Se miten pystyn säätelemään värejä ja kuvan muita epäkohtia, on korvaamatonta ja en ole muilla sovelluksilla saanut tehtyä sitä niin helposti.  Tai että allekirjotuksen saa siististi kuvaan ilman että koko vaihtuu. 
 Eli jos ajattelet että 12 euroa kuussa on iso summa kuvanmuokkaus ohjelmasta, voin ylpeästi sanoa että kaikki on sen arvosta ! + Siihen 12 euroon kuuluu photoshop, spark, lightroom ja niiden puhelin sovellusten rajattomat käytöt.


IG : ellanaleh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KEVÄT 2019

  HELSINKI     Eli alotan tästä Helsinki-Tallinna reissusta. En paljoa kuvia valitettavasti ottanut, sillä en halunnut kannella kam...