lauantai 28. lokakuuta 2017

Syksyn säihkyä

IMG_1509-2
  IMG_1591

IMG_1600 IMG_1603

IMG_1609

IMG_1613 IMG_1615

IMG_1629-2

IMG_1651 IMG_1663

IMG_1636

Nyt kyllä on pakko sanoa että olen näiden postauksien kanssa aika myöhässä. Näissä kuvissa on viellä syksy parhaimmillaan, mutta tällä hetkellä kun katsoo ulos on valkoista ja talviset tunnelmat. Joka viikko yritän kuitenkin kerran postata, että saisi perus rytmin tähän bloggaamiseen. Mutta ei hätää, kyllä kaikki tulee aikanaan :) !

Nämä kuvat on otettu Jennin kanssa. Jennin kanssa lähettiin vaan extemporee kuvaan, koska aurinko paistoi, Mutta heti kun kuvaamispaikalle pääsin aurinko meni pilveen ja eikä sitten ollut muuta mahdollisuutta kun kuvata pilvisessä päivässä.  Paitsi tietenkin loppu hetkellä Aurinko rupes paistamaan ja saatiin sitten pari kuvaa siitäkin ihmeestä.

Tietenkin liian vihreetä luonnossa oli, ja jotkut kohtaukset piti lavastaa että vihreys ei näkyisi, esim. nuo sieni kuvat on lavastettuja. Nurmi oli vihreää, ja sen takia jouduttiin siirtämään lehtiä urakalla pariin kohtaan. Näissä kuvissa olen käyttänyt prismaa että saisin tuon sateenkaari efektin.
Käytin myös Jennin jalkoja ja selkää tietenkin mallina.

Nää kaikki kuvat on otettu vain yhestä paikasta ja sekin oli terveyskeskuksen pihasta. Siinä voin todistaa ettei tarvitse mennä pitkälle saadakseen mielenkiintoisia kuvia !

Jennin instagramin löytää nimellä @jenni_lehtonen


IG: ellanaleh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KEVÄT 2019

  HELSINKI     Eli alotan tästä Helsinki-Tallinna reissusta. En paljoa kuvia valitettavasti ottanut, sillä en halunnut kannella kam...