lauantai 4. marraskuuta 2017

Jenny oli mallina ja syksy on jo takana

IMG_1985 IMG_1987 IMG_1994 IMG_2017 IMG_2008 IMG_2023 IMG_2022 IMG_2028 IMG_2052 IMG_2090 IMG_2093


Hei! Huomasitte varmaan kauniit riimit tuossa otsikossa. Syksy on siis jo todella lopussa ja luntakin jo tullut reilusti, mutta tänään se suli pois. En tiedä voiko tätä kutsua enään syksyksi  vaan tuntuu vähän siltä että nyt on kevät, syksy ja talvi samaan aikaan.

Mutta kuitenkin, pääsin kuvaamaan Jennyä, joka on valokuvaaja ja halusi sitten tulla kuvatuksi. Mulla oli ilo kuvata ja oli myös mukavaa saada harjotusta potretti kuvaamisesta ja editoimisesta.

Oltiin kuvaamassa semmosella sillalla ja metsässä. Luonto oli kauneimmillaan ja lehdet oli kultaisen keltaiset. Kun Jennyn kanssa päivää ruvettiin sopimaan, ainoa toive päivälle oli kaunis ilma ja meille kävi aikamoinen onni että ilma oli todella kaunis ja aurinkoinen.
Meillä oli Jennyn kanssa tosi mukavaa ja Jenny oli myös erittäin hyvä malli ;)!

Jenny on kanssa valokuvaaja ja on aktiivinen jokapuolella mediassa ! Joten laitan tähän Jennyn valokuvaus IG:n jota kannattaa käydä tsekkaamassa ! :)

Jennyn IG = Jennya_photos



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KEVÄT 2019

  HELSINKI     Eli alotan tästä Helsinki-Tallinna reissusta. En paljoa kuvia valitettavasti ottanut, sillä en halunnut kannella kam...