torstai 23. marraskuuta 2017

Pilvinen iltapäivä

IMG_2991IMG_2993IMG_2988IMG_3014IMG_3007

 Ryntäsin koulusta kotiin aika nopeesti, kun näin että aurinko pilkistää. Kun pääsin kotiin ja vaihdoin siinä vaatteet lämpimämpään, aurinko oli jo täydellisesti pilvien peitossa kun pääsen ulos lähtemään. Mutta se ei varmaan tule yllätyksenä. Itse olen huono kuvaaja pilvisessä säässä ja vielläkun päätin mennä synkkään metikköön. Pilvet ja puut aiheuttivat synkeempääkin synkemmän tunnelman.

Sain kuitenkin aika hyviä kuvia ja olin kotiin tultuani vähän yllättynyt. Kuvista tuli aika synkän näköisia ja yleensä yritän välttää tämän kaltaisia valokuvaus päiviä, mutta kun nykyään se aurinko paistaa niin harvoin, niin on pakko turvautua näihin ei aurinkoisiin päiviin. Mutta onneks harjotus tekee mestarin ja yritän harjoitella tätä varmaan kesään asti.

Ette varmaan arvaa kuinka paljon kuvia oon tän marraskuun aikana otellu! Voin sanoa että mun kone purusuaa kuvista, jotka on otettu marraskuussa. En tiedä mikä tässä synkässä marraskuussa viehättää. Kuollut luonto? Vaihtelevat säät? Vai se synkkyys? En tiedä. Tässä kuussa on varmaan vaikeuksia valita ne kuun parhaimmat kuvat.

Muistakaa viellä vastata kyselyyn sivun reunassa ja kiitos kaikille niille jotka siihen on vastannut :)!

Kiitos katseluista ja kommenteista! On aina ihanaa lukea teidän kommentteja ja varsinkin vastata niihin! Kiitos ♥

Mikä teitä viehättää tässä synkässä marraskuussa? Vai viehättääkö mikään?


4 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, ja jaa toki enemmänkin kuvia tänne ♥ Ihana blogi!

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hurmaavan tunnelmallisia kuvia! Minuakin viehättää marraskuussa kuollut luonto ja melankolinen synkkyys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista ! Hyvä tietää etten ole ainoa :D! Jollekkin tämä pimeys on tekee aivoille pahaa, mutta itselle tämä on inspiraation aikaa :D

      Poista

KEVÄT 2019

  HELSINKI     Eli alotan tästä Helsinki-Tallinna reissusta. En paljoa kuvia valitettavasti ottanut, sillä en halunnut kannella kam...