tiistai 14. marraskuuta 2017

Koulusta kotiin ja pihalle

IMG_2395
IMG_2323
IMG_2356 IMG_2364
IMG_2367
IMG_2385
IMG_2374 IMG_2381


Me kaikki koulussa käyvät valokuvaajat varmaan tiedetään, että kun pääsee koulusta kotiin 3 aikoihin, siinä ei montaa tuntia ole aikaa ottaa maailmanluokan kuvia ja jäädä ihastelemaan maisemia. Varsinkin talvella tämä pitää erityisen paikkaansa. Tottakai maisemia voi samalla katsella, mutta joskus voi tuoda pään vaivaa tähän aikaan vuodesta keksiä jotain valokuvattvaa, ja varsinkin kuin nuo aurinkoiset päivät on erittäin harvinaisia, on vaikea löytää hyvää kuvaus päivää.

Mutta, pääsin yhtenä kauniina päivänä kotiin ja menin niin nopeasti kun vaan pystyin. Melkeen juoksin kun näin, että aurinko alkaa valumaan kohti horisonttia. Otin kameran ja lähdin kuvaamaan aivan tuohon lähelle. Ja taas olen elävä todiste siitä että ei tarvitse mennä pitkälle, että löytyy kuvattavaa. Kaikki kuvat on varmaan otettu noin 500 metrin säteeltä ja ehkä puolessa tunnissa. Nappasin vielä koirankin mukaan, ettei tarvitse lähteä heti kuvattua lähteä viemään Samalla tietenkin parit koira kuvat täytyi räpsästä.

Editoimiseen käytin Lightroomia ja varmaan kuvan muokkaus oli kaikista eniten aikaa vievintä. Joten kannattaa vaikka ottaa kamera mukaan ihan happi hyppelylle, sillä voihan se vaikka olla että otat elämäsi parhaimman kuvan sillä hyppelyllä. Ikinä ei voi tietää mitä näkee tai mitä kokee pienimmilläkin matkoilla.

Ootko enemmän päivällä kuvaaja vai kuvaatko mielummin silloin kun kaupungin valot syttyy?

Kiitos katseluista ! :)

IG: ellanaleh
Facebook: ellanakuvat




4 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat! ♥ Kuvaan mieluiten päivällä:)!

    ++ Ihana blogi, liityin lukijaksi♥

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ! :) Ihanaa, tervettuloa lukemaan! ja kiitos paljon! Itsekkin mieluisin on päiväs aikaan kuvaaminen, mutta joskus tulee mageita kuvia myös pimeeseen aikaan. :)
      (alotin lukemaan sun blogia kanssa! :) )

      Poista
  2. Tosi upeita kuvia! Ihanan tunnelmallisia. Ite tykkään kuvata iltapäivästä tai aamusta kun auringon valo ei ole kirkkaimmillaan. Päivisin on tympeää jos aurinko kirkkaasti paistaa kun kuviin tulee paljon varjoja ja keltaista väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Ja jepp iltapäivät ja aamuauringot on parasta mitä ikinä voi olla ! Harmi vaan että tähän aikaan vuodesta niitä iltapäiväaurinkoja ja aamuaurinkoja on niin vähän. Olisin muuten koko ajan kamera kädessä ja kuvaamassa ! :D

      Joskus ne vahvat varjot voi näyttää kuvissa ihan tosi siisteiltä, mutta itse en oo saanut niitä näyttämään mitenkää erityisen taiteellisilta :D

      Poista

KEVÄT 2019

  HELSINKI     Eli alotan tästä Helsinki-Tallinna reissusta. En paljoa kuvia valitettavasti ottanut, sillä en halunnut kannella kam...